"Rengetegett segített saját magam megismerésében, elfogadásában és a döntéseimet befolyásoló tágabb összefüggések megértésében. Mindig figyelmesen meghallgatott és nem erőltetett semmit, hagyta hogy a saját tempómban haladjak. Nem éreztem egy alkalommal se, hogy véleményt formálna rólam, így könnyű volt megnyílni neki. Nagyon ajánlom mindenkinek!" (Sz.Zsófi)

„Nagyon szívesen ajánlom Gabriellát bárkinek! Életem egyik legjobb döntése volt, hogy felkerestem. Kedves, pozitív, és képes megteremteni egy mély bizalmi légkört - összességében véve nagyszerű a hozzáállása. Segítségével sokkal jobban megismertem magam, a működésem, és ezzel együtt fényévekkel jobb viszonyba is kerültem saját magammal, mint a terápia előtt. ” (N.a.)

"Nagyon segítőkész! Nehezen mentem el, de sajnálom, h csak most mentem. Bármikor visszamennék, nagyon sokban segitett. Köszönöm! Csak ajánlani tudom bármikor, bárkinek." (P.Tamás)

"Gabriella nagyszerű segítőnek bizonyult számomra. Általa sikerült elérnem, hogy egy lényegesen pozitívabb képem legyen magamról, és tisztába kerüljek vele, ki is vagyok én. Nehéz szavakba önteni, ez milyen jó érzés, és mennyi területen segíti, támogatja az életem. Jól közelítette meg a problémáim, kérdéseivel erőteljes gondolkodásra késztetett, ami egy igazán kalandos és hasznos útnak bizonyult önmagam felé. Bátran ajánlom Őt!" (V.Zsófia)

"Nagyon szimpatikus, kedves, figyelmes. Könnyen fel lehet oldódni nála. Sokat segített nekem és bátran ajánlom!" (F.Bori)

Nagyon kedves és hozzáértő szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nekem nagyon sokat segített." (Zsuzsanna)

"Másfél év után csak jót tudok mondani róla: nagyon figyelmes, kedves, szimpatikus és türelmes. Mindig vártam a következő foglalkozást, mert éreztem, hogy alkalomról alkalomra jobb lesz a helyzet, és mindig tudott valami újat mondani, amire én nem gondoltam korábban. Nagyon jól átlátja az adott helyzetet, és pont ezért olyan kérdéseket tud feltenni, amik igazán fontosak. Volt, hogy hetekig tartott, mire egy ilyet megválaszoltam magamban, de tudtam, hogy ez kell hozzá, ha tényleg változtatni akarok. Végül, hála neki, sikerült megoldanom azt a problémát, amivel felkerestem, és emiatt már sokkal optimistább, és poztívabb vagyok, mint korábban bármikor." (Sz.Péter)

"Rendkívül segítőkész és együtt érző, problémáim kapcsán több helyzetre világított rá olyan módon, amelyet addig nem is gondoltam volna. Hozzásegített ahhoz, hogy magabiztosabb és határozottabb legyek, nagyon hasznos volt a terápiája. Csak ajánlani tudom őt!" (P.Gabriella)

"Gabriella nagyon sokat segített nekem, amikor fiatal felnőttként többféle problémával néztem szembe. Sajnos földrajzi nehézségek miatt nem tudunk tovább találkozni, de az a rövid idő is nagyon hasznosnak bizonyult. Segítségével nőtt az önértékelésem és ha nehéz helyzetbe kerülök, mindig eszembe jut az egyik gyakori kérdése: mi történne, ha...? Mi lenne, ha...? Így sokkal könnyebb legyőzni a félelmeimet, amit szintén neki köszönhetek. 
Szívből ajánlom, mert egy nagyon kedves és segítőkész ember, aki nem fogja a kezedbe adni a megoldást, de segít benne, hogy megtaláld." (Panni)

"Nagyon kedves, szimpatikus és segítőkész, mindenkinek ajánlani tudom. Nekem elképesztően sokat segített, az egész gondolkodásmódom sokkal pozitívabb lett. Minden alkalom után egyre jobban tudtam kezelni az érzéseimet, és az önértékelésem is jelentősen javult. :)" (Lilla)

"Gabriella nagyon kedves, odafigyel és kérdéseivel rávilágít arra amiben segítségre szorul az ember, nekem sokat segített." (Éva)

Igazán sokat segített nekem, nagyon-nagyon hasznos volt a közös munkánk. Gondolatébresztő kérdéseivel, rendkívül segítő hozzáállásával olyan dolgokra világított rá saját magammal kapcsolatban, ami másképp soha nem jutott volna az eszembe. Mindezen dolgok nagyban a segítségemre voltak és hozzájárultak egy magasabb szinten való életvitel kialakításához. Úgy érzem, hihetetlenül sokat fejlődtem a terápiája által, amiért nem lehetek elég hálás. Bárkinek jó szívvel ajánlom Őt!" (Zsófia)

„Gabriella hozzáállása, kedvessége átsegített egy nehéz időszakon. Engedte, hogy saját magam találjam meg az utamat, melyhez kérdéseivel, rövid összegzéseivel segített hozzá. A vele eltöltött idő nem arról szólt, hogy ő szerepeljen és véleményt formáljon rólam, hanem figyelmével, kérdéseivel engem segítsen.” (C.)

„Soha nem voltam még pszichológusnál, nem nagyon tudtam, hogy mire számítsak, de minden szempontból pozitívan értékelem” (Lívia)

„Megnyugtató kellemes hozzáállás.” (Zoltán)

„Nagyon kedves benyomást keltett már a legelső pillanattól fogva és emberséges, együttérző hozzállása a későbbiek folyamán is fenntartja ezt az érzést." (Tímea)

  Lakó Gabriella - Tanácsadó pszichológus
Készítette: